Spela Leauge of Legends online

Leauge of Legends är ett lagspel som spelas online, man är antingen sex eller tio spelare som delas upp i två lag. Spelet går ut på att förstöra det andra lagets bas, ”Nexus”.

I spelet finns det olika karaktärer och man väljer själv vilken avatar som man vill vara, det finns totalt 126 stycken olika karaktärer. Alla karaktärer har sina sina egna styrkor och svagheter. En karaktär kan uppgraderas med tillägg som man kan köpa till under spelets gång. Vissa material till karaktärer såsom klädsel och hastighetsförbättringar kan erbjudas via miktrotransaktioner vilket man kan köpa från andra ägare i spelet och ofta för en stor summa. Detta kan ge dig som spelare en fördel till att kunna låsa upp material snabbare, dock är detta inget ihållande fördel utan mest som en bonus då spelaren kan underhålla sin profil.

För att bli riktigt bra på spelet så gäller det att träna som med allt annat. Man måste testa sig fram för att hitta sin ultimata avatar, vissa karaktärer är defensiva som är bra på försvar medans andra är mer ”skadereduktiva” som kan hjälpa andra karaktärer som blivit skadade att läka i ens lag. Detta är en bra fördel i ett lag men många föredrar att vara en offensiv karaktär som ar avsedd till att kriga och förstöra för det andra laget.

Det finns olika svårighetsgrader och nivåer på turneringar och vinstpengarna som delas ut är högre ju svårare turneringen är.

Utöver det klassiska läget där man spelar fem mot fem så finns det ytligare ett par spellägen. Twisted Treeline som är en mindre bana där man spelar i tremannalag, Howling Abyss där spelarna slumpas varsin karaktär och spelet utspelar sig på en väg.

LOL Odds

Man kan genom olika spelsidor betta på Leauge of Legends och bettar man rätt så vinner man pengar. Höga odds betyder att det är liten sannolikhet att ett valt utfall inträffar men att den potentiella vinsten är desto högre. Det finns olika sätt som du kan spela på och dessa skiljer sig beroende på vilket spelbolag som du väljer. Man kan välja att bara chansa på vilket lag som kommer att vinna eller så kan man göra en mer specifik gissning där man gissar på hur resultatenhet kommer att bli, exempelvis att Lag A förlorar mot lag B med 2-3.

Om man vill betta på Leauge of Legends så finns det tre olika lägen att förhålla sig till

Om man vill betta på Leauge of Legends så finns det tre olika lägen att förhålla sig till, alternativ ett är att som vi skrev tidigare, att bara gissa på det lag som du tror kommer att vinna matchen. I detta fall så är det bra att ha koll på de lagen som brukar prestera bäst som i sin tur då ger dig en större chans att vinna. Det andra sättet som du kan betta på är mer specifikt där det ingår hur många ”kills” varje lag får och även vilket av lagen som förstör ett torn först. Du vinner om du gissar rätt på båda eller en av dessa faktorer. Det tredje sättet och även det mest populära att betta på är live-betting, där man alltså kolar på matchen i en live-streamad länk genom det spelbolaget som du använder dig av. I live-streamen följer du då dina betts i realtid. Om du väljer att spela på detta vis så få du extra spaupplevelser utan extra kostnad och det är absolut ett mer tillfredsställande sätt att spela på Leauge of Legends. Om du vill spela på live-betting så kolla upp vilket bolag som använder sig av den tjänsten då alla inte erbjuder det.

Så här spelar du LOL online

Leauge of Legends är ett gratisspel där du även kan använda riktiga pengar för att köpa till saker under spelets gång . För att spela LOL så går du in på deras hemsida och trycker på ”play for free”. Du följer instruktionerna för att installera och startar spelet. Sedan kommer du att få skapa din karaktär och börja spela.