Spela.info baserar sig på ett stort intresse för gambling på nätet och det stora utbud av spelsajter som ständigt ökar. Vi älskar att spela på sport, samtidigt gillar vi poker och casino. Lite kräsen måste man få lov att vara och ställa krav på att den spelsajt man väljer, ska leva upp till allt man vill ha. Stort utbud med mycket att välja på är det bästa. Om sajten erbjuder allt det vi vill ha, då gillar vi sajten. Vårt gemensamma intresse väckte en idé att skapa den här sidan. Vi håller sidan under utveckling så ofta vi kan, för att ge spelare den information som de behöver för att kunna betta på nätet. Denna sida är skapad för att öka kvaliten på betting online.

Målet med sidan

Att betta på sport och annat kan vara alldeles fantastiskt. Det gäller dock att man spelar på rätt spelsajt, det finns ju en hel del att välja på. Kommer man fel kan det roliga istället förvandlas en dålig upplevelse, vilket vi vill hjälpa dig att undvika. Som vi tidigare sagt, så älskar vi betting. Vi tycker att ni som vi, ska förstå hur man bettar. Var man kan betta och vad det finns för utbud. Vilka bonusar finns, vilka sporter är populära osv. Vi vill hjälpa till att få alla att förstå vad odds är och hur det funkar.

Vårt mål är att samla all den kunskap vi har tillsammans kring betting, och presentera våra råd och tips för er här. Vi vill att spelare ska se oss som en slags guide och vägvisare i den otroligt stora bettingbranschen på nätet. Vi jobbar hårt för att sidan ska kännas personlig och proffsig på samma gång. I vårt mål ingår även att vår sajt ska vara så lättöverskådlig som möjligt och att man ska genom enkel navigering hitta de råd man söker efter. Välkommen!

Här kan du meddela oss om det är något du funderar på som vi har publicerat. Tack för att du visar intresse!