Spela CS:GO online

Det kan inte ha undgått många att esporten är på ett rejält uppsving och har varit så de senaste åren. Faktum är att esport är en av de allra populäraste sysselsättningarna bland framför allt våra ungdomar idag. Ett av de mest populära spelen idag är First Person Shooter-spelet Counter-Strike: Global Offensive. Counter-Strike i sig är verkligen inget nytt spel – faktum är att den första utgåvan av Counter-Strike släpptes redan år 1999 – innan ens många av de som faktiskt spelar Counter-Strike: Global Offensive idag ens var födda.

Till en början agerade Counter-Strike som en mod till spelet Half-Life, vilket även det skördade stora framgångar i spelvärlden. Sedan dess har Counter-Strike som spel och även community växt sig oerhört stort med uppföljare som Counter-Strike 1.6 och Counter-Strike: Source som främsta utgåvor. CS:GO är den senaste uppföljaren till dessa och kom år 2012. Sverige är ett av de länder som genom åren varit mest framgångsrika inom Counter-Strike-världen. Med lag som Ninjas in Pyjamas och fnatic har Sverige skördat oerhört många framgångar världen över ända sedan Counter-Strike först lanserades. Profiler som Emil “HeatoN” Christensen, Christoffer “GeT_RiGhT” Aalesund, Patrik “f0rest” Lindberg, Olof “olofmeister” Kajbjer bland många fler har hjälpt till att verkligen sätta Sverige på både CS- och esport-kartan genom åren.

Att spela CS:GO online är idag oerhört populärt och det går idag utan problem att leva på spelet om man är tillräckligt duktig. Det finns idag väldigt många heltidsproffs i lag och organisationer  runt om i hela världen som livnär sig på just CS:GO. Prispottarna i de olika tävlingarna och turneringarna blir bara större och större och det är idag inget konstigt om en prispott i en stor turnering uppgår i en miljon dollar eller till och med över. En av de mest kända LAN-eventen och turneringarna inom Counter-Strike och esporten är Dreamhack, som hålls i Jönköping två gånger varje år. Faktum är att Dreamhack har expanderat och idag finns Dreamhack både som LAN och turneringar på ett flertal ställen runt om i världen.

Därför tycker vi på spela.info att det är oerhört trevligt att även spelbolagen hänger med i svängarna. Idag är det fler och fler spelbolag som erbjuder spel på esport och då även Counter-Strike: Global Offensive vilket gör att vi som älskar esport och CS:GO kan njuta ännu mer.

CS:GO odds

Även spelbolagen har som sagt snappat upp att CS:GO är väldigt populärt bland många i vårt samhälle. Därför erbjuds det idag spel på CS:GO odds hos väldigt många av de allra populäraste spelbolagen. Dessutom finns det precis som till de mest populära sporterna möjlighet att betta på olika spelalternativ, vilket gör allt lite extra roligt. I och med att CS:GO odds är så pass nytt att kunna betta på erbjuds det allt som oftast bara att man kan spela på 1×2 i matcherna än så länge. Men det är ändå ett antal spelbolag som erbjuder spel på flera spelalternativ inom CS:GO och alltså inte bara klassiska 1×2. Det kan vara allt från handicap, vilket lag som vinner nästa runda till antal rundor ett lag vinner på hela matchen.

Hos vissa spelbolag kan man till och med live betta CS:GO. Detta är något som vi är väldigt glada för, eftersom live betting alltid innebär en extra krydda till ens spelande. Sitter man och följer sitt favoritlag är det ju oerhört lockande att dessutom kunna lägga ett bet på dem under tiden man sitter och tittar på en match exempelvis.

Så spelar du CS:GO online

Skulle även du vilja prova på att spela CS:GO online är det väldigt simpelt för dig att komma igång. Det enda du behöver göra är att leta upp ett spelbolag som erbjuder spel på esport och CS:GO, sen är det bara att göra en insättning och sätta igång! Ett hett tips är att försöka hitta ett spelbolag som erbjuder en skön bonus eller några bra kampanjer eller erbjudanden till just esport och CS:GO så att du kan få en lättare väg till storvinsterna.